Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.12
2018
El Jovent Republicà plantem cara al Consell de Ministres del 21D

Fa unes setmanes el govern espanyol va anunciar que volia celebrar el darrer Consell de Ministres de l’any a Barcelona, coincidint amb la data del 21D. Les Joventuts d’Esquerra Republicana considerem repugnant aquesta provocació de les forces de l’Estat, que només respon al desig de recrear-se en la repressió.

El 21D farà un any de les eleccions imposades per Mariano Rajoy, que van abocar l’independentisme a uns comicis amb caps de llista empresonats i exiliats que no van poder defensar els seus programes lliurement, una vergonya per qualsevol persona que es consideri demòcrata.
 
Malgrat el canvi de govern, l’Estat segueix tenint represaliats polítics i no ha abandonat la via de la repressió. No s’ha ofert cap solució política malgrat omplir-se la boca de diàleg i, de fet, aquestes darreres setmanes hem vist com el govern de Pedro Sánchez es radicalitzava anunciant la possibilitat d’un nou 155 i segueix blanquejant el feixisme i l’ultradreta.
 
Per tot això, el Jovent Republicà considerem que cal plantar cara al Consell de Ministres del proper dia 21 de forma massiva i organitzada. Les institucions, partits i entitats civils hem de deixar clar que els poders repressius de l’Estat no són benvinguts i que som un moviment no violent malgrat la seva violència.

El proper 21D cal plantar cara de forma massiva i organitzada al Consell de Ministres El proper 21D cal plantar cara de forma massiva i organitzada al Consell de Ministres