Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

15.12
2017
El 21 de desembre ha de ser un èxit, i això depèn de nosaltres.

L'1 d'octubre vam votar el Referèndum, el 27 d'octubre vam proclamar la República, i ara, l'implementarem.
Un cop més demostrem que el moviment juvenil hi és present quan es tracta de defensar la democràcia, i més si el nostre futur està en joc.
Estem a la recta final de la campanya i l'Oriol segueix a la presó d'Estremera, per tant hem fet una campanya electoral sense igualtat de condicions per a tothom, però nosaltres no hem defallit.

Al llarg d'aquests dies, l'esforç i la dedicació de la militància he estat molt rellevant igual que cada cop que ens convoquen a les urnes. Aquest cop hem estat convocats a les urnes en unes eleccions il·legítimes imposades després que l'Estat ens usurpés les nostres institucions. Però nosaltres, un cop més, quan es tracta de defensar la democràcia allà ens hi trobaran. No som nosaltres a qui ens fan por les urnes i no som nosaltres els qui no reconeixem uns resultats.
No podem flaquejar, això és el que esperen de nosaltres i no ho trobaran, no ens abatran. Perquè si no hi som presents, serà el bloc del 155, serà l'unionisme qui guanyarà i tot seguit ho arrasaran absolutament tot. Així doncs, aquest 21 de desembre els i les joves estarem omplint les urnes de vots republicans.
Aquests darrers dies no ens cansem de fer campanya, fins al darrer moment persistim. Nosaltres som els qui podem construir la República.
Aquest 21 de desembre ens ho juguem pràcticament tot. Aquest 21 de desembre defensarem recuperar les institucions catalanes, l'alliberament de tots els presos polítics, el sobiranisme i la República. Però sobretot defensarem la democràcia!
Les Joventuts d'Esquerra Republicana no estem disposats a que mani Madrid. No estem disposats a que Catalunya entri en una etapa de foscor.
Així doncs, el 21 de desembre va de repressió o de República. Per tant, no hi ha més opció: a guanyar i obtenir un futur millor!

Rut Ribas
  • Rut Ribas
  • Candidata de les Joventuts d'Esquerra Republicana al 21D