< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.12
2017
Les JERC Vallès Oriental iniciem la campanya del 21D a Granollers

La matinada de dilluns a dimarts les JERC del Vallès Oriental vam iniciar la nova campanya electoral per les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de Desembre a Granollers. 

Unes eleccions que des dels partits independentistes veiem com a il·legítimes i imposades, tant per Europa com per Espanya, per veure si obtenen el suport que creuen tenir per seguir implantant – el ja famós – l’Article 155 a Catalunya. Si més no, com que es tracta d’una partida que nosaltres sempre hem defensat, així és, el dret a votar i a respectar el resultat que en surti, creiem que no podem deixar de concórrer-hi. No podem deixar que ens guanyin al joc que millor se’ns dóna, la democràcia. No podem deixar que el partit catalanofòb, Ciudadanos (C’s) es pengi la medalla de representar-nos. Doncs, com ens pot representar un partit que està a favor de condecorar les Forces d’Ocupació que el passat 1 d’Octubre van impedir votar amb normalitat i van ferir més de 1.000 persones? Que defensa a ultrança que les escoles catalanes adoctrinen al seu alumnat? Que creu que la repressió institucional cap a Catalunya encara s’hauria d’aplicar amb més mà dura?
Nosaltres mai vam voler confrontacions, nosaltres no hem dividit a la societat Catalana. Nosaltres no hem infundat odi, ni hem silenciat aquells que pensen diferent. Estimem i valorem la diversitat. Som i serem una terra d’acollida, però no volem pertànyer més a un Estat que no ens respecta ni ens ha respectat mai. Que sempre ens ha vist com una colònia a qui s’havia de mantenir reprimida i sotmesa mentre anés produint i enriquint el govern central.  Que davant l’apoderament popular pacífic i el seguiment del mandat democràtic, només té respostes judicials – i no polítiques – violentes, en forma de querelles, denúncies i sentències de presó. Pèssim.
 
N’estem fartes d’aquesta submissió. N’estem fartes d’aquest estat centralitzador, demofòbic, opressor i feixista. No volem formar-ne més part. Prou. Volem marxar per construir un nou país que es digui República Catalana, on la democràcia, la llibertat i la igualtat siguin els principals pilars. On puguem dur a terme i implantar totes les lleis de caràcter social que darrerament el Tribunal Constitucional ens va tombar. On les joves, que sempre hem estat al carrer lluitant per una Catalunya més justa, tinguem oportunitats reals de viure un present i un futur digne. On totes i tots puguem gaudir d’un transport, d’un servei sanitari i d’una educació pública de qualitat.
 
Per aquestes eleccions les JERC Vallès Oriental presentem el nostre candidat, Oriol Carreras, de Bigues i Riells, que es conforma dins de la llista d’ERC a la circumscripció de Barcelona en el número 38. Una persona que ha patit la repressió de l’Estat en les seves pròpies carns i que ens llança un missatge clar i motivador:
 
“No és la campanya de la nostra vida, és una campanya on ens hi va la vida”.


I és que “Ens volen agenollats, però ens trobaran amb el puny aixecat”.
 
Visca la República!
 
 
 
 

Oriol Carreras - Candidat de les JERC Vallès Oriental a les Eleccions del 21D Oriol Carreras - Candidat de les JERC Vallès Oriental a les Eleccions del 21D