< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.04
2015
SALVEM GALLECS!

Diumenge 19 d'Abril es durà a terme la marxa per Gallecs.

Gallecs és un espai compartit pels veïns/es de Parets, Mollet, Santa Perpètua, Palau, Lliçà i Montcada. És un espai especialment valorat per la seva relació natura, camp i ciutat, per la seva biodiversitat i valors paisatgístics.

En el dia d’avui, Gallecs és amenaçat per la urbanització, la falconeria i la destrucció de marges de conreus entre d’altres. Però la amenaça més important és el projecte d’instal·lació d’una central logística industrial de l’empresa TransWences a la parcel·la de Can Banús. El responsable del projecte és L’INCASÒL (empresa que gestiona les terres públiques a Catalunya).
Es pot ajudar a la lluita per a la preservació de Gallecs mitjançant la recollida de signatures o la integració a la Plataforma per la Defensa de Gallecs a Mollet o a Santa Perpètua.

Tanmateix, el 19 d’abril, es durà a terme una manifestació conjunta des dels diferents pobles afectats que acabarà a Gallecs. Inspirada en la gran manifestació del 78 (quan, amb la participació de 8.000 manifestants es va aturar la construcció d’una gran ciutat), la manifestació del 19 d’abril pretén fer veure que Gallecs no es toca.

Us esperem a les 9h del 19 d’Abril a la Plaça de la Vila.

SALVEM GALLECS! 
 

Marxa 1978-2015 per Gallecs Marxa 1978-2015 per Gallecs