< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.06
2017
Amb il·lusió i cares renovades, comencem la campanya pel SÍ a la independència!

Després d'un començament de 2017 productiu i amb molta feina, les JERC Les Corts comencem una campanya pel sí al referèndum de l'1 d'octubre que afrontem amb molta il·lusió i també amb cares renovades després de l'entrada de diferents militants, la qual cosa ens transmet més força per a seguir treballant per a aconseguir la llibertat del nostre país!

L'entrada d'any va ser força moguda, ja que vam organitzar una formació d'Islamofòbia a càrrec de la Cheima el Jebary. L'acte va tenir lloc al casal de joves de Les Corts i la afluència de públic va ser molt satisfactòria. Seguim i seguirem treballant per erradicar la intolerància dels nostres barris!

També es va celebrar el congrés de les JERC Barcelona, on la militància de les diferents seccions locals vam escollir els nous secretaris i el nou portaveu per als propers dos anys, amb presència de militants de Les Corts, per a treballar per al jovent de la ciutat. Desitgem a la permanent molta sort i encerts en aquest repte apassionant!

Aquest any, el Fedetorneig, el torneig anual de les JERC Barcelona on les diferents seccions locals participem en futbol i bàsquet, com a eina de diversió i de cohesió entre la militància, es va celebrar a principis de Juny. Ens omple d'orgull la nostre participació, ja que ens vam proclamar campions dels dos campionats.

Amb tot això, i amb la força i il·lusió que ens transmet el fet de seguir creixent any rere any, comencem una campanya pel sí al referèndum que ens portarà a guanyar la independència de Catalunya. La decisió del nostre futur la tindran els ciutadans del nostre país, ningú ens traurà la democràcia.

Salut i república!


Cortsencs i cortsenques amb els trofeus del Fedetorneig! Cortsencs i cortsenques amb els trofeus del Fedetorneig!