< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.09
2017
L'1-O VOTAREM! Guanyem la història!

Estem només a un dia de que el poble de Catalunya decideixi el seu futur polític a les urnes, de forma pacífica i democràtica. Des de la nostra organització ens estem organitzant aquests dies més que mai, per a que això sigui possible i el somni de la República Catalana estigui més a prop que mai!

Aquests dies han estat intensos, però estem a menys de 24h de que el poble de Catalunya decideixi lliurament si vol viure en una República Catalana justa, social i lliure. Ja no parlem només d'independència, sinó també de democràcia. Al llarg d'aquestes setmanes, hem vist com l'Estat Espanyol s'ha carregat sense problema diversos drets de la ciutadania; des de la llibertat d'expressió, fins el dret de reunió, passant pel del secret postal. Tenim el deure de lluitar contra la demofòbia d'aquest Estat i, d'aquesta forma, encetar la República Catalana que volem.

Des de les JERC Les Corts, des de sempre, però sobretot intensificant els dies previs al Referèndum, hem estat treballant sense parar. Hem repartit pamflets, hem penjat pancartes i hem fet enganxinades col·lectives. També hem format part de les diferents vagues estudiantils perquè creiem que els estudiants i, per extensió, el jovent, som part imprescindible d'aquest procés. Sense el jovent no hi haurà revolució!

Així que us animem a totes i a tots a defensar els centres de votació, a votar massivament aquest diumenge i a guanyar la República Catalana. Només el poble salva el poble!

Us deixem un petit resum en forma de vídeo del compte enrere a Les Corts!

https://youtu.be/aTsdXryFAbk

Sense el jovent no hi haurà revolució!

Pancarta del compte enrere a Les Corts! Només queda 1 dia! Pancarta del compte enrere a Les Corts! Només queda 1 dia!