< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.04
2013
CONNECTA 2013 a la Garriga

El passat divendres dia 12 d’Abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga, s’ha presentat el cartell del festival Connecta. El tinent d’alcalde, Jordi Eduard Perales, presenta el festival musical que protagonitzen les Jerc del Vallès. Aquest festival serveix per promocionar bandes juvenils de música en català i escalfar motors per l’acampada jove. Es tracta de donar una primera oportunitat aquests grups novells de la nostra comarca i d’arreu dels Països Catalans.
També en la presentació hi havia un representant de les Jerc de la Garriga, Jordi Garcia Filbà, que destaca el fet que el Connecta torna de nou a la seva població, on sempre ha estat un èxit de participació, ja que el Connecta és un festival de tot el Vallès i en diversos anys ha estat en diverses poblacions com, Caldes de Montbui, Sant Cugat.
Laia Carbó, portaveu de les Jerc Vallès, explica que el connecta aquest any, comença a les deu del matí fins les quatre de la matinada. La jornada començarà amb un partit de futbol sala, posteriorment es farà un dinar popular amb preus populars. A la tarda es farà una cercavila de cultura popular pels carrers de la vila i a les sis de la tarda la mainada podrà gaudir d’una gimcana i posteriorment una xocolatada.
A la nit al pavelló de can violí, es durà a terme el concurs de grups novells i després els Catarres i Brams. Les entrades es poden comprar a través d’internet (www.connecta.cat) o la mateixa nit a les taquilles. Un dia per gaudir de la festa i la nostra cultura.