< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.04
2012
El CONNECTA 2012 ja és aqui!

S’ha presentat davant dels mitjans de comunicació la novena edició del festival de música CONNECTA 2012. Festival que aquest any s'organitza a Caldes de Montbui el dissabte 14 d'abril coincidint amb l'aniversari de la República.

El CONNECTA és el festival independentista més important del Vallès, així que a més de les actuacions musicals també esperem que la jornada tingui un marcat to reivindicatiu.

Des de la secció local de la JERC a Rubí ja vam comentar que el nostre objectiu era fomentar l'independentisme, no només juvenil, sinó de totes les edats, per tant que el festival es dugui a terme a Caldes de Montbui és una motivació i una oportunitat perquè el jovent d'arreu, s'axequin en una jornada festiva i lúdica.

Aquest és un festival organitzat conjuntament amb les JERC del Vallès, i on comptarem amb l'actuació estrella del grup OBRINT PAS, i d'altres com EBRI KNIGHT, MALESTAR SOCIAL, RELAMIDO'S, BOXET i TREMPERA.

El festival es durà a terme al pavelló del Bugarai. I es poden comprar entrades anticipades a 10 euros a la web del connecta (www.connecta.cat), o el mateix dia a taquilla al preu de 13 euros.

www.connecta.cat