< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.06
2012
Les JERC del Vallès Occidental proposen l'obertura dels Ferrocarrils per Festa Major‏

Les JERC del Vallès Occidental demanen a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a la conselleria de Territori i Sostenibilitat que s'ampliïn els horaris dels trens aquest cap de setmana coincidint amb les festes majors de Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Rubí.

Coincidint amb tres festes majors de tres de la ciutats més importants de la comarca, les joventuts d'Esquerra han enviat una carta als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a la conselleria de Territori i Sostenibilitat per demanar una ampliació d'horaris justament aquest cap de setmana.

Les JERC demanen que l’horari dels FGC d’aquest cap de setmana tingui en compte aquest fet i per tant hi hagi servei especial a la branca entre Sant Cugat, Rubí i Terrassa.

Eduard González, portaveu de les JERC a la comarca recalca que "no és cap novetat que els FGC facin horaris especials per les Festes de la Mercè de Barcelona". A més, afegeix que "pensem que en un cas com el que es donarà aquest cap de setmana, d'un enorme trànsit de persones al Vallès Occidental, els FGC haurien de donar un servei especial en la mesura del possible per unir tant aquestes 3 grans ciutats del Vallès Occidental. D’aquesta forma evitarem molts desplaçaments en cotxe i les conseqüències que poden tenir".