< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.03
2017
Les JERC Rubí celebren la seva Assemblea Local

El passat dijous 2 de març de 2017 es va celebrar el congrés local anual de les JERC Rubí per renovar la permanent local per encarar el futur. Una permanent renovada i amb ganes de treballar per les i els joves de la nostra ciutat i per portar el país fins a la seva llibertat on el referèndum del proper mes de setembre, les i els joves tindran molt a dir.

En aquest congrés, Roger Barranco va ser escollit nou portaveu de la secció local acompanyat per un equip jove i amb ganes de treballar. Roger Puig continuarà al capdavant de la secretaria d’organització del partit, Ariadna Martín com a secretaria de finances, Daniel Escario com a secretari de comunicació i imatge, Pol Amador com a secretari de coordinació interna i, finalment, Marc Guerrero com a secretari de campanyes.

 

Els objectius d’aquesta nova permanent és basarà en tres línies d’actuació. Per una banda, apropar l’organització a les i els joves rubinencs perquè coneguin la feina que es fa i escoltar totes aquelles propostes i inquietuds del jovent de Rubí. Una altra de les actuacions serà la de portar a l’Ajuntament totes aquelles demandes històriques de les i els joves de Rubí en materia d’educació, oci, mobilitat, beques, etc., a través de la regidora de les JERC Rubí Ariadna Martín i traslladar-les, en el cas que sigui necessari, al nostre diputat al Parlament de Catalunya, Gerard Gómez del Moral. Finalment, campanyes de conscienciació, reivindicació i denúncia del que passi a Rubí i al seu Ajuntament. Recordem que l’equip de govern actual se sustenta per la compra d’un trànsfuga i el suport encobert de PP i C’s on predominen les fotos de l’alcaldessa per sobre de les problemàtiques reals de ciutat, la manca de projecte de ciutat i la falta de polítiques de joventut com és el cas del Pla Local de Joventut, el qual encara no està ni redactat quan l’antic pla va caducar el passat mes de desembre del 2016.

 

Aquesta nova permanent encara el futur amb il·lusió i amb ganes.

Els i les militans assistents a l'Assemblea Local Els i les militans assistents a l'Assemblea Local