< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.05
2012
Roda de premsa

Roda de premsa davant l'atac del PP a les JERC

El passat dimecres la regidoria Mònica Querol del PP, va dir "'Els veïns de Sant Muç no són militants de les JERC a qui pots manipular'".

Hi ha dos greus problemes en les paraules d'aquesta senyora, que demostren de quin peu calça.
En primer lloc demostra que no coneix les JERC, doncs precisament som l'únic partit polític exclusivament juvenil des dels 14 fins els 28, treballem autònomament d'ERC, tot i que tenim, com és evident, una estreta col•laboració. Per tant, no som una branca dins d'un partit com sí és el cas de la JSC, JNC o NNGG, sinó que som un partit, amb una estructura pròpia, unes campanyes pròpies i un criteri propi!

D'altra banda d'aquestes paraules s'entén la idea que té el PP de que els Joves, pel simple fet de ser joves, no tenen criteri propi i per tant són manipulables. Una idea molt habitual dels partits que menystenen la joventut, en molts casos perquè no vota, o no els voten a ells (potser amb bon criteri).

Les JERC pensem tot el contrari, pensem que els joves són molt capaços per endegar projectes, realitzar-los autònomament i sense l'ajuda de ningú i com a exemple moltes entitats polítiques, culturals, educatives plenes de joventut que amb criteri propi, amb molt d'entusiasme i moltes hores engeguen grans projectes els duen a terme i en molts casos són pioners. Com les entitats en educació en el lleure...

Entenem que la regidora Mònica Querol s'ha equivocat i entenem que hauria de disculpar-se.