< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.09
2009
skate park a Rubí

 

On és l’skate parc?
 
Les Joventuts d’Esquerra de Rubí,  denuncien que des de ja fa uns anys es prometia que a Rubí es construïria un skate parc per el joves patinadors de la cuitat.

Les JERC denuncien que hi ha un projecte estudiat per l’skate park però que no hi ha cap mena de mobilitzacio ni resposta per part de l’ajuntament a les demandes realizades pels joves patinadors.

Com diuen membres de les joventuts d’esquerra, “estem intentant que l’ajuntament tingui en consideració aquests joves que s’exposen a multes per destroçar mobiliari urbà, només perquè a rubí no s’ha fet cap skate parc.” A més, exposen que l’ajuntament “es vol rentar les mans” gastant-se un dineral amb el festival d’skate anual “Mixing Colors” amb el lloguer de rampes i en l’organització d’aquest. Per les JERC, aquesta no és la solució, sinó que aquests diners (almenys un any) poden anar invertits directament a un parc estable.

Finalment, les Joventuts anunciem mobilitzacions si l’ajuntament segueix sense donar cap mena de garantia i resposta a aquest col·lectiu.