< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.11
2011
Acte central de campanya al Vallès Occidental

Sabadell i tota la comarca omplen la sala per veure Alfred Bosch

Ahir es va celebrar a Sabadell l'acte central de campanya al Vallès Occidental. Va comptar amb la presentació de Juli Fernàndez, president d'ERC Sabadell, i amb les intervencions de Mireia Ingla, núm. 2 a la llista al Senat, Ruth Carandell, vicepresidenta de Reagrupament, i Alfred Bosch, cap de llista al Congrés. La sala va quedar petita davant de les més de 200 persones que van assistir.

L'acte el va iniciar un vídeo del doctor Moisès Broggi, cap de llista al Senat, explicant perquè dóna suport a Alfred Bosch i a la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí. Recordem que el doctor Broggi es troba ingressat per una malaurada caiguda, des de les JERC Sabadell esperem que es recuperi aviat i segueixi treballant per l’alliberament nacional.

Juli Fernàndez va començar a introduir als ponents recordant que la clau de l'èxit és la unió de totes les forces independentistes.

Mireia Ingla recordà que Espanya no en sap res dels municipis i de les comarques catalanes, i que els diputats i senadors de la coalició independentista demanaran justícia per les administracions locals de Catalunya. També va animar a les alcaldesses i alcaldes catalans a seguir l'exemple d'Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts i president d’ERC, davant dels atacs de la hisenda espanyola als municipis catalans. Ruth Carandell va demanar el vot per la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí i va recordar els artistes i intel•lectuals que donen suport a la coalició.

L’últim en intervenir va ser el candidat Alfred Bosch. Va fer referència a que Espanya no tracta de forma igualitària a Catalunya i que " batallarem políticament per aconseguir una relació igualitària entre Catalunya i Espanya".

Alfred Bosch va carregar contra els pactes fiscals i defensà la necessitat d'un règim fiscal com el de Navarra i el del País Basc per Catalunya. Bosch va recordar que "la independència total de Catalunya és l’objectiu final de la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí" i que "Catalunya s'ha dedicat a rescatar Espanya durant molt temps i ja n'hi ha prou". Bosch també va animar a tots els voluntaris i participants de les consultes independentistes que es van fer arreu del territori català a votar la coalició perquè "s'ha de passar del Sí cívic al Sí polític". Alfred Bosch també va explicar que per crear ocupació ens cal fomentar la formació i ajudar a les petites empreses i autònoms. Finalment, va fer una crida a votar aquesta candidatura perquè serà la única capaç de defensar Catalunya a Madrid i que no vendrà Catalunya per poca cosa.

L'acte va acabar amb una gran ovació del públic al candidat Alfred Bosch.

Les JERC Sabadell considerem que l’acte va ser tot un èxit i és una mostra de la força amb que Sabadell i el Vallès Occidental mira cap al futur del nostre país. També donem tot el nostre suport a la candidatura ERC-Reagrupament-Catalunya Sí i farem el màxim possible per aconseguir el millor resultat.