< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.09
2011
COMENÇA LA FESTA MAJOR!

Les de Sabadell són unes festes sense pauses

Arriben les dates més esperades per tots i totes les sabadellenques, comença la Festa Major! Del dia 2 al 5 de setembre Sabadell aturarà la seva activitat diària per acollir els més de 200 actes programats per a aquestes festes. La participació de les entitats i col•lectius de la ciutat és, una vegada més, l'eix vertebrador de la Festa Major.

Més de 200 actes en els quals podràs compartir amb la família a tallers, compartir amb els amics als diversos torneigs i campionats organitzats per les diverses entitats i col•lectius. A més a més també podràs gaudir d’espectacles culturals tals com els castells dels Saballuts, el cercavila infernal de la festa major o el cercavila de gegants, els balls dels bastoners,...

Però les de Sabadell són unes festes sense pauses ja que si el dia està ple d’activitats per a tot el públic de nit podràs gaudir d’humor, música i danses com les sardanes o les danses del món!

Tot i que les JERC-Sabadell cada any desitgem que arribin aquestes dates trobem que aquesta festa major ha marginat la música catalana cedint gran protagonisme a la castellana i a l’anglesa, cosa que rebutgem ja que un dels nostres eixos més importants com a organització independentista catalana és la defensa i el manteniment de la nostra llengua. A més les JERC- Sabadell creiem que quelcom falla al veure les barraques aïllades i programades en un barri únicament residencial i que un dels actes més promocionats sigui un espectacle més que conflictiu com és el de Maxima FM mentre se’n descuiden molts d’altres actes, tot plegat ens fa pensar que es vol marginar l’altra cara de les festes, unes festes alternatives i populars pròpies de la capital del Vallès.