< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.05
2007
El lema de les JERC a les properes eleccions municipals serà “Independitza’t, el jovent als ajuntaments”

Les JERC, el jovent independentista, ha presentat avui la seva campanya per a les municipals del proper 27 de maig. Aquestes eleccions representen per a les JERC un pas endavant per a consolidar-se dins dels ajuntaments de les viles i ciutats dels Països Catalans. Eduard Suàrez, cap de llista a l’Hospitalet (ciutat més gran del país on hi ha un cap de llista de les JERC), ha declarat que són “més de 300 els joves presents a les llistes d’Esquerra d’arreu del territori”, on 100 d’aquests previsiblement seran regidors i regidores dins els diferents consistoris.

Dani Casanovas, secretari d’Imatge i Comunicació de les JERC, ha explicat que el lema de campanya és “Independitza’t”, que demostra que les JERC apostem per l’emancipació juvenil. “De fet, som la primera organització política juvenil que ja ha dit públicament que, canviarà les regidories de juventut per les d’Emancipació juvenil”.

Les JERC han explicat que “el cartell de la campanya de les JERC dibuixa unes claus, com a símbol de les polítiques d’habitatge, un dels eixos més importants de la campanya”. Acompanyen les claus un clauer amb tres logotips: el símbol del reciclatge per potenciar la vessant ecologista, l’estrella roja com a símbol de l’inconformisme juvenil, i per últim dues lletres P tatxades. Aquests tres símbols les JERC creuen que són denominadors comuns de bona part de la joventut catalana.

Finalment, Casanovas ha declarat que “les JERC apostem fort per aquesta campanya i hem editat 75.000 cartells, 150.000 octavetes, 35.000 revistes de la Veu del Jovent” també ha fet èmfasi en “l’activació d’una campanya per Internet mitjançant la blocosfera independentista ( www.joventindependentista.com ) on bona part dels candidates i candidats dels Països Catalans tenen activat ja el seu bloc”.