< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.11
2012
ERC Sabadell aconsegueix 12558 vots i la nostra ciutat és la segona del país que més vots aporta a Junqueras per ser segona força a Catalunya

ERC i JERC de Sabadell volem agrair als sabadellencs i sabadellenques que el 25 N han votat per la nostra candidatura i han contribuït a fer-nos segona força al Principat. A Sabadell som quarta força, superant el PP i hem escalat un graó en els partits amb suport a Sabadell. Ara hem de seguir treballant amb aquesta unitat i exigència perquè l'esquerra catalana per la independència governi a l'Ajuntament de Sabadell.

També volem destacar que som la segona ciutat que més vots aporta a ERC i després de Barcelona, amb 104564 i un 13,07% de suport. A Sabadell, Esquerra Republicana aconsegueix 12.558 vots i un 11,90 de percentatge.

Les JERC, a més, volem celebrar que la nostra candidata al Parlament, Marta Vilalta, fos escollida diputada. La que ara és la primera diputada que les JERC porta a la cambra, anava de número 12 en la llista per Barcelona. En els últims moments de l’escrutini va aconseguir entrar al Parlament, donant la diputada número 21 a Esquerra i fent-nos pujar a la segona força del país.

A nivell nacional, s'obre un futur apassionant i esperançador i des d'ERC ens comprometem a avançar cap a la creació d'un Estat Català just socialment, cohesionat i que afavoreixi la igualtat d'oportunitats. Una República Catalanat al servei de les persones per sortir més aviat d'aquesta crisi econòmica i financera.

També volem fer un agraïment molt especial a totes les persones que s'han implicat en la campanya per la feina feta, gràcies als mitjans de comunicació pel seguiment durant aquesta campanya tan intensa i en unes condicions força difícils per la reducció de recursos humans i materials.

I per últim, un record ben especial per a les persones de l'esquerra independentista que no han pogut viure aquesta jornada històrica però que han ajudat a assolir-la. Avui la victòria és més a prop, Sabadell, demà serà republicà.

Farem un nou país per a tothom! 

JERC i ERC Sabadell