< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.07
2013
ERC Sabadell i JERC Sabadell condemnen l’agressió a un militant local

El passat diumenge al matí, un militant d’Esquerra i de les JERC va patir les agressions físiques i verbals d’un grup de persones vinculades a un altre moviment juvenil de la ciutat.

Des d’Esquerra i JERC Sabadell volem manifestar la nostra repulsió davant d’aquests fets i lamentem profundament les actituds arrogants i agressions patides pel membre de la nostra organització

Els fets van ocórrer quan, després de la festa major de Sant Cugat del Vallès, on ja es van registrar alguns incidents violents amb aquestes persones, un grup de joves va rodejar, insultar i empenyer la víctima pel fet de militar a Esquerra Republicana de Catalunya i les seves joventuts.

Des de les seccions locals d'ERC i JERC creiem que aquests fets no són justificables i demanem a l’organització de la qual formen part que prengui les accions oportunes i rebutgi frontalment l’acció violenta duta a terme durant la matinada de diumenge passat. Entenem que aquestes persones no representen tot el moviment al qual pertanyen a nivell nacional, ni tan sols a nivell local.

Creiem en un país on les diferents sigles polítiques puguem compartir espais comuns de participació, tant a nivell local com a nivell nacional.