< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.07
2014
JERC Sabadell celebra una tancada marcada pel 9N i el 24-M

Glòria Llobet “hem marcat el camí que ens ha de portar a la victòria el 9-N i aconseguir un canvi a l’Ajuntament de Sabadell el proper 24 de maig”.

Aquest cap de setmana, els membres de l’executiva de les JERC Sabadell han viatjat fins a Navata, a prop de Figueres, on han celebrat una tancada per definir les prioritats del proper curs polític, així com realitzar una valoració sobre l’estat de l’organització i les accions realitzades en els darrers mesos.

Durant la reunió, s’han realitzat diferents càpsules formatives, on els diferents participants han pogut practicar aspectes clau com són l’argumentació, l’exposició en públic, la negociació, el treball en equip i han recordat els fets que han passat durant els darrers anys a Sabadell. Durant la part final de la trobada, i desprès d’una àmplia sessió de detecció i argumentació sobre les principals dificultats que l’organtizació ha hagut de fer front, s’ha realitzat una reunió on s’han definit les 6 grans línies de treball prioritàries (ocupació, qualitat democràtica, educació, ecologisme, mobilitat i habitatge), sense oblidar-nos, però, del 9-N: “La tancada ha servit per posar en comú com veiem les JERC Sabadell. Amb la definició dels eixos, hem marcat el camí que ens ha de portar a la victòria el 9-N i aconseguir un canvi a l’Ajuntament de Sabadell el proper 24 de maig” ha valorat la portaveu de l’organització, Glòria Llobet.

“Una de les prioritats de JERC Sabadell és la formació i aprenentatge, i aquesta trobada ha servit per aconseguir posar en pràctica uns valors que ens serviran per ser millors. A partir d’ara hem de seguir treballant per articular un projecte que arribi als i les joves de la ciutat a través d’un discurs proper i de ciutat” ha dit l’actual secretaria d’organització, Laia Girós.

Propers mesos intensos per Sabadell i Catalunya

Els propers mesos seran molt intensos tant a nivell local com nacional, i és que el 9-N i les eleccions municipals marcaran el futur dels nostres joves. En aquest sentit, JERC Sabadell posarà tots els esforços possibles per aconseguir que Sabadell lideri el Vallès en la construcció d’un nou país que tingui com a prioritat el jovent i la resolució dels principals dèficits que ens dificulten el dia, com les taxes de desocupació juvenil o un Estat que dóna l’esquena a totes les propostes que es realitzen.

La construcció de la República Catalana serà un dels eixos que treballarem aquest curs. La construcció de la República Catalana serà un dels eixos que treballarem aquest curs.