< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.09
2011
JERC Sabadell demanem disculpes per la pancarta penjada a l’IES Joan Oliver

Refermem el nostre compromís de seguir actuant davant de les agressions al sistema d’immersió lingüística.Davant de la polèmica generada al voltant de la pancarta penjada a l’IES Joan Oliver de la nostra ciutat des de les JERC Sabadell manifestem que:

· Demanem disculpes a totes les persones que es puguin haver sentit ofeses davant de la frase de la pancarta. Aquesta ha estat una pancarta desafortunada i que no reflecteix amb prou claredat allò que volíem transmetre.
· No hem sabut plasmar el missatge que volíem que era que la sentència del TSJC ens pot abocar del sistema d’integració a la marginació.
· La nostra voluntat ha estat, és i seguirà sent la de construir una societat cohesionada i cohesionadora i amb igualtat d’oportunitats.
· Només amb una societat cohesionada aconseguirem l’objectiu d’una Catalunya Lliure.
· Les JERC Sabadel creiem que la immersió lingüística és el que permet tractar a tothom igual, sense fer distincions: si a algú que ve de l'Estat espanyol no li fas les classes en català, el tractes diferent i el margines; per contra, el model actual no distingeix els alumnes per raó de llengua i, per tant, és integrador.
· Refermem el nostre compromís com a joves independentistes de Sabadell de seguir treballant i actuant per aconseguir una ciutat millor, una societat més justa i un País lliure.
· les JERC manifestem el nostre rebuig i no acatament de cap sentència que perjudiqui la nostra llengua. Així mateix, el jovent independentista fem una crida a la insubmissió de professionals, centres educatius i institucions.