< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.11
2014
JERC Sabadell fem la última crida a la mobilització el 9N

Les JERC Sabadell fem la última crida per incentivar el vot jove, a favor del SíSí, al procés de participació ciutadana del 9N amb una acció a l’Ajuntament

 

El divendres 7N, a la tarda, les JERC Sabadell hem realitzat la última acció emmarcada dins la campanya per incentivar el vot jove, a favor del SíSí, al procés de participació ciutadana del 9N. Hem començat a la plaça Sant Roc, davant l’Ajuntament, amb una urna gegant i un tòtem amb reclames de com ha de ser la República Catalana que vindrà. Acte seguit, ens hem desplaçat fins a la Plaça de l’Imperial Imperial, tot repartint informació als joves per incentivar el vot, en pro del SíSí, i reclamant el vot als 16 anys a totes les eleccions. Laia Girós, candidata jove a les eleccions municipals del 2015, ha volgut manifestar una vegada més que el jovent no ens quedarem a casa el 9N perquè volem un nou país de drets i oportunitats per a tothom, un país plenament democràtic i on les persones joves no en siguem espectadors sinó protagonistes.


Accions de campanya

Durant aquesta setmana, les JERC Sabadell hem realitzat diverses accions per tal d’incentivar el vot el SíSí al 9N juvenil, a favor del SíSí, el proper 9N. Cada matí hem fet accions informatives als instituts de Sabadell, donant informació per la independència i reclamant el vot als 16 anys, no només a les consultes populars, sinó també a les eleccions al Parlament i a les municipals. Creiem que a partir dels 16 anys, els joves hauríem d’estar reconeguts com a ciutadans de ple dret per tal d’aconseguir una major implicació dels governants vers la política juvenil.

Seguint amb la campanya, les JERC de Sabadell hem omplert la ciutat reclamant la independència, no només al Principat, sinó també als Països Catalans.

 

Diumenge 9N

Per contribuïr a què el 9N sigui un èxit, la militància de les JERC de Sabadell es distribuïrà pels col·legis electorals habituals i per punts concorreguts per ajudar a aquelles persones que no sàpiguen on és el seu punt de participació.

Repartint informació als instituts de Sabadell Repartint informació als instituts de Sabadell