< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.01
2014
JERC Sabadell penja pancartes i fa entrega de regal de reis

Les JERC Sabadell pengem pancartes per la rua de reis
El passat 5 de gener, els membres de les JERC Sabadell, varem penjar pancartes per el centre i sud de la ciutat defensant els nostres drets.
Les pancartes tenien dos lemes clars, la independència i l'avortament.
El objectiu de l'acció era mostra la nostra opinió sobre els diferents temes que estan a la llum del dia, a més també varem decidir actuar aquest data perquè era un dia on molta gent sortiria al carrer a veure la cavalcada de reis.

Les JERC Sabadell fa entrega del seu regal de reis a l'ajuntament.
El passat dia 6 de gener, els membres de les JERC Sabadell, varem deixar el nostre especial regal de reis a l'ajuntament.
L'any passat, 2013, a Sabadell va sortir a la llum un cas de corrupció , el cas Mercuri, comès per l'ajuntament concretament per el PSC(partit socialista català), és per aquest motiu, que les JERC ens varem veure obligats actuar, ja que no ens agrada aquest tipus de comportament i perquè no ens oblidem.
El nostre regal va ser deixar un sac de carbó a la porta de l'ajuntament acompanyat d'una pancarta amb el lema:” Per corruptes i mafiosos, presó i carbó.”
Però per que fos una sorpresa es varen deixaren deixar els regals de matinada, també així reivindicant la celebració dels reis i no pas de cap altre americanisme.
Amb aquesta acció volem fer entendre que no tolerem cap acció de aquest tipus i que n'estem totalment en contra.