< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.04
2010
L'Acampada Jove celebrarà els 15 anys a Montblanc!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i l'Ajuntament de Montblanc han presentat a la capital de la Conca de Barberà l’Acampada Jove 2010, el festival musical en català més important dels Països Catalans, que enguany arriba a la quinzena edició.

El portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca, ha explicat que enguany l’Acampada es vestirà d’aniversari per celebrar les 15 edicions, una xifra que demostra la fortalesa del projecte, amb tota una organització darrere. Coca ha avançat que per Sant Jordi es presentarà el cartell de la quinzena edició de l’Acampada Jove.

Per la seva banda, Josep Andreu, alcalde, i Jordi Albalat, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc, han valorat molt positivament l’èxit de l’Acampada Jove 2009 per la vila i han explicat que l’objectiu del consistori és consolidar el festival a Montblanc i aprofitar encara més les potencialitats de la vila.

L'Acampada Jove va néixer el 1996 organitzat per les JERC. Les nou primeres edicions van tenir lloc a Arbúcies, les quatre següents a Sant Celoni i aquest any es farà per segona vegada a Montblanc els dies 15, 16, 17 i 18 de juliol.