< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.04
2015
L’Assemblea de JERC de Sabadell aprova el programa per a les municipals 2015

La candidatura republicana prioritzarà unes polítiques de joventut que garanteixin oportunitats i frenin l’exili juvenil.

L’assemblea de JERC va aprovar el programa per unanimitat el dimecres passat, contribuïnt a la candidatura encapçalada per Juli Fernàndez. Amb aquest programa, aportem la nostra visió de les polítiques de joventut i, a l’hora, una perspectiva jove de les qüestions estratègiques de la ciutat.

Creiem que cal canviar radicalment les polítiques de joventut de Sabadell, fugint de polítiques d’aparador tot fent mesures i programes d’impacte. “Sabadell no pot continuar expulsant a les persones joves, és més necessari que mai elaborar un pla de xoc centrat en garantir l’ús social dels habitatges buits, en la formació professional dual i en la Garantia Juvenil” esmenta Laia Girós, candidata de JERC.


El programa, més enllà d’aquestes prioritats, aporta una visió jove i transformadora de les polítiques de la ciutat tocant temes claus com el feminisme, la lluita contra la discriminació dels col·lectius LGTBI+, l’esport, la cultura, l’oci o la mobilitat.


El foment de la participació i de l’associacionisme també ocupa un espai prioritari dins de les propostes de les JERC. Volem una ciutat viva, plena d’organitzacions juvenils que tinguin totes les facilitats possibles per fer la seva tasca de transformació social.


“Estarem a l’avantguarda en polítiques de joventut i ho farem fent partíceps des del primer moment a les persones joves” remarca Laia Girós.

Foto final després de l'aprovació del programa amb Juli Fernàndez Foto final després de l'aprovació del programa amb Juli Fernàndez