< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.12
2012
Les JERC del Vallès Occidental celebren congrés comarcal i escullen nova portaveu

El passat divendres 21 de desembre, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya varen celebrar el seu congrés comarcal a Sabadell. El motiu del congrés, de caràcter ordinari, era renovar la permanent comarcal, màxim òrgan de gestió de les JERC a la comarca, i escollir-ne també nou portaveu.

La nova permanent, encapçalada per la Mireia Bercial, de Terrassa, havia de recollir el testimoni del fins ara portaveu comarcal Eduard González. El portaveu sortint, en el seu informe de gestió va destacar la capacitat de les JERC Vallès Occidental per dur a terme accions de caràcter reivindicatiu i formatiu a la comarca, va animar als militants a innovar en la forma de treballar i de fer política i ha destacat el canvi polític que hem viscut en els darrers mesos.
En la presentació de la nova portaveu comarcal, la candidata Mireia Bercial va presentar el seu programa basat en una línia de formació i de creixement. La nova portaveu va voler remarcar que “estem en un moment polític que molts hem desitjat durant anys, ara no podem aturar-nos, hem de seguir treballant”.

A continuació, es van anar presentant la resta de secretaries formades per gent d’arreu de l’Occidental. Són les següents:
• Laia Girós, secretària d’organització, de Sabadell.
• Glòria Oliete, secretària de coordinació interna, de Cerdanyola.
• Bernat Pizà, secretari de finances i territori, de Terrassa.
• Carles Angaril, secretari de web i comunicació 2.0, de Sant Cugat del Vallès.
• Judith Bonilla, secretària d’activisme i moviments socials, de Sabadell.
• Cecília Perelló, secretària de comunicació i premsa, de Sant Cugat del Vallès.

La clausura del congrés comarcal va anar a càrrec de Laia Carbó, portaveu de la regió del Vallès. Carbó va destacar la constant capacitat de treball i fer feina que caracteritza la comarca del Vallès Occidental i va animar als assistents del congrés a seguir treballant per a les seves ciutats, per a la comarca, i pel país.  

La nova portaveu, Mireia Bercial, durant la seva intervenció en el Congrés celebrat a Sabadell La nova portaveu, Mireia Bercial, durant la seva intervenció en el Congrés celebrat a Sabadell