< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.05
2013
Les JERC iniciem una campanya a favor del dret a decidir

A Sabadell, s'esdevindran diversos actes inclosos dins d'aquesta campanya encarada a convèncer la ciutadania que "votar no és il·legal"

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem iniciat una campanya a favor del dret a decidir orientada cap al procés de referèndum d’autodeterminació que s’està engegant a Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu posar en evidència la quantitat de decisions que prenen els joves dia a dia, algunes banals com quin tipus de roba vestiran, però d’altres que afecten al seu futur i condicionen la seva vida, com quina carrera estudiaran o on viuran. Seguint aquesta lògica, les JERC volem animar al jovent a prendre part en una decisió cabdal pel nostre país, com és decidir el nostre futur polític.

El lema de campanya atreveix-te a decidir, #referèndum2014 deixa clares les intencions de provocar al jovent perquè gosin prendre part en un propòsit que els afecta i els condicionarà el seu futur. La campanya vol transmetre l’esperança i la il•lusió que aquest procés pot aportar i que precisament és el que més manca actualment en el jovent del país.

Més enllà de Catalunya, aquesta campanya vol arribar a tot el territori dels Països Catalans. Malgrat la consulta sigui més pròxima al Principat, les JERC considerem que tots els joves del país han de poder decidir el seu futur i han de treballar per aquest objectiu, tenint clar que escollir quin és el seu estat forma part de la seva llibertat individual i condicionarà el seu futur immediat i llunyà. Per tal de difondre arreu dels Països Catalans aquest missatge, les JERC, editarem material gràfic i tindrem una forta presència online, tan a xarxes socials com en una web específica per a la campanya.

Properament, la secció local de les JERC a Sabadell informarem sobre les diverses accions i actes que durem a terme a la ciutat. La intenció és poder ser a tots els barris i districtes de la ciutat.

La campanya a les xarxes socials:
facebook: https://www.facebook.com/Decideix
twitter: http://www.twitter.com/decideix
web: http://www.decideix.cat