< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.08
2013
Les JERC reclamen el dret a decidir a les carreteres catalanes

Els joves independentistes han estat presents a diferents punts de les carreteres catalanes per deixar clar a tots els turistes la voluntat d'esdevenir uns Països Catalans lliures

Les Joventuts d Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, han protagonitzat una acció a diversos punts de les carreteres catalanes en el marc de l operació sortida de les vacances d estiu. L objectiu de l acció era internacionalitzar el conflicte polític de Catalunya aprofitant l'allau de turistes que visiten les terres catalanes en aquestes dates. D'aquesta manera, diversos militants de l organització independentista han desplegat pancartes amb els lemes Freedom for catalan countries, Atreveix-te a decidir i Catalonia next state in Europe .

Tal i com ha explicat el portaveu de les JERC, Gerard Gómez, l'acció d'aquest matí vol servir per internacionalitzar el conflicte i conscienciar els turistes que ens visiten, fent-los entendre que som un país i que volem la independència . Volem que tota la gent vinguda d'arreu marxi als seus països coneixent la nostra reivindicació i que ens ajudi a difondre la nostra causa , ha explicat el portaveu.

Aquesta acció ha tingut lloc a diferents punts de l P-7 com Sant Celoni, Mollet o Barberà del Vallès, al peatge de Martorell, al Pont de Sarajevo del Nus de la Trinitat de Barcelona, a l Avinguda Europa de Sant Cugat del Vallès i a les sortides i entrades de la ciutat de Girona.