< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.04
2015
Les JERC Sabadell atorguen el Premi Xaix 2015 a Paco Bustos

El Premi es va concedir a l’ESDI, junt amb l’entrega del Premi als Valors Republicans, a Santi Vidal, per part d’Esquerra

 

La tercera edició dels Premis Xaix s’ha celebrat el dilluns 13 al vespre, al vestíbul de l’ESDI. Les JERC Sabadell, aquest any, ha nominat a: Esteban Gesa, Josep Ayuso, Paco Bustos i Sílvia Carrasco. Cada u tenia motius Tots tenen els mèrits suficients per a guanyar-lo, però, després del procés participatiu, els sabadellencs han decidit atorgar-li a en Paco Bustos, regidor del PSC a l’Ajuntament. Els motius de la nominació de Paco Bustos han sigut estar imputat per la trama del Cas Mercuri i  no abandonar l'acta de regidor.

Les JERC Sabadell fem organitzem el Premi Xaix, un premi amb un toc d'humor, per tal de denunciar les pràctiques èticament contràries als valors republicans que defensem, però no només en l’àmbit polític. Creiem que tota institució ha d'estar regida pels principis de republicanisme, transparència i esperit democràtic, valors que no compleix el guanyador.


 

Glòria Llobet i Marta Fuentes presentant el Premi Xaix Glòria Llobet i Marta Fuentes presentant el Premi Xaix