< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.04
2014
Les JERC Sabadell celebrem la segona edició del Premi Xaix

El Premi Xaix és un guardó de denuncia d'actituds i comportaments d'alguns personatges i polítics de la ciutat que entren en contradicció amb els valors republicans.

Aquest 14 d’abril, per commemorar que el Molt Honorable Francesc Macià i Llussà va proclamar la República Catalana com a Estat membre de la Federació Ibèrica, les JERC Sabadell celebrem la segona edició dels Premis Xaix, de denúncia dels valors antirepublicans. Un premi que té com a objectiu donar a conèixer qui ha estat el membre de la comunitat ciutadana sabadellenca que sobresurt, sia pels seus fets sia per les seves paraules, per anar en contra dels ideals republicans i democràtics, així com catalanistes, que la nostra organització defensa.

En aquesta segona edició us volem convidar a tots, sobretot als candidats, a la gala que organitzarem, juntament amb Esquerra Sabadell, el pròxim dilluns 14 d’abril a les 20h al Mercat de Sant Joan, on descobrirem quin dels 6 candidats d’aquest any —na Cuca Santos, n’Esteban Gesa, en Manuel Bustos, en Joan Carles Sànchez, na Montserrat Capdevila i en Josep Ayuso— ha escollit el poble a través de la xarxa social Facebook com a guanyador del certament d’aquest 2014.

Els candidats Els candidats