< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.05
2009
Les JERC-Sabadell demanen una pantalla gegant per veure el Sabadell a les eliminatòries del play-off d'ascens a 2a i la final de la Champions

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Sabadell demanen una pantalla gegant de cara a la tornada de la primera eliminatòria d'ascens a 2a divisió que disputaria el Centre d'Esports Sabadell contra la Cultural Lleonesa. La proposta també inclou la possibilitat que els sabadellencs del Barça puguin veure la final de la Lliga de Campions que es disputarà el dia 27 de maig a Roma a través d'una gran pantalla.

Cal recordar que ja hi ha un precedent en quant a la col.locació d'una pantalla gegant. L'estiu passat l'Ajuntament va posar una pantalla per veure la final de l'Eurocopa i ara que un equip català ha arribat a la final de la lliga de campions podria estar molt bé repetir aquest fet.

La secció local de Sabadell d'Esquerra Republicana de Cataluna, ha recollit aquesta iniciativa i ha fet arribar la proposta a l'Ajuntament de Sabadell i al seu equip de govern. Segons el portaveu d'ERC, Magí Rovira: "La resposta que ens han donat és que hi estan treballant, i esperem que ens diguin alguna cosa en ferm el més aviat possible", admet.