< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.09
2014
Les JERC Sabadell despleguen una pancarta de suport a la consulta: “el 9-N votarem”

Les JERC Sabadell han participat al Ple extraordinari mostrant una pancarta on s’hi podia llegir: “9-N votarem”

Aquest matí el Ple de Sabadell ha realitzat una sessió extraordinària amb un únic punt del dia: aprovar la moció a favor del 9-N. La moció ha aconseguit ser aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte l’abstenció del PSC i del regidor no adscrit i els dos vots contraris del PP.

La candidata jove, Laia Girós, ha explicat que “el pacte constitucional està esgotat, especialment per a la nostra generació, que ni tan sols l’ha pogut votar. Cal, per tant, que tinguem l’oportunitat de poder decidir el nostre estatus polític”. Per aquest motiu, mentre el regidor del Partit Popular realitzava la seva intervenció, en la qual ha reiterat la posició del seu partit de no voler deixar-nos votar, les JERC Sabadell han mostrat la pancarta.

Girós afirma que “aquest missatge busca refermar la posició del jovent davant la voluntat de votar. Votarem perquè és un dels pilars fonamentals de la democràcia, i cap llei ens pot obligar a no fer-ho. Votarem sí o sí i ho farem, per primera vegada, des dels 16 anys. El 9-N és una oportunitat que no podem deixar perdre per construir un nou país que no ens exclogui”.

Militants de JERC Sabadell amb la pancarta desplegada al #plesbd Militants de JERC Sabadell amb la pancarta desplegada al #plesbd