< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.06
2014
Les JERC Sabadell diuen No al model d'oci de Princelàndia

"No submisses ni sotmesses: no serem victimes de la nostra imatge"

Dissabte passat les JERC Sabadell vàrem realitzar una nova acció de conscienciació un cop vam comprovar que s’havia inaugurat el nou local “Princelandia”. Durant uns minuts, vam aconseguir desplegar una pancarta amb el lema “ni submises ni sotmeses: Mai serem esclaves de la nostra imatge”.
Durant l’acció la portaveu de les JERC Sabadell, Gloria Llobet, acompanyada de membres de l’executiva local de la formació juvenil, va reivindicar el paper de la dona i el dany que realitza aquesta botiga per aconseguir la igualtat de gènere: “El que promou la filosofia de Princelandia no és més que una diferenciació de sexes, on les noies són pintades com princeses i educades sota les bases que perpetuen la desigualtat entre els nois i les noies”.
Des de les JERC Sabadell creiem en una societat justa i igualitària entre homes i dones independentment de l’origen i condició social. Per aquest motiu continuarem la nostra lluita per eradicar de la nostra ciutat els negocis que promoguin la diferenciació de sexes o tracti les dones com un ser estereotipat i inferior.

Acció davant de Princelànida Acció davant de Princelànida