< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.10
2015
Les JERC Sabadell renoven l’executiva local

El passat  27 d’Octubre  els militants de les JERC Sabadell van dur a terme el Congrés Local amb la finalitat de renovar  la nova executiva que encararà aquest nou curs 2015-2016, així com el conseller nacional que representarà la secció local. 

En l’informe polític de la portaveu sortint, Glòria Llobet, va posar èmfasi a la forta implicació que s’ha dut a terme des de la secció local a les tres grans campanyes electorals que hem encarat durant aquest últim any. A més a més,  va destacat els bons resultats en les eleccions Municipals dels partits d’esquerres . Després d’aprovar l’informe polític del comitè sortint es va procedir a la votació de la candidatura a Portaveu i Secretaries Locals, que va obtenir els següents resultats:
 
Pau Perea com a Secretari de Comunicació
 
Albert Galdeano com a Secretari de Finances i Coordinació Interna
 
Marta Fuentes com a Secretaria d’Organització
 
Ferran Ruz com a Portaveu i Conseller Nacional
 
Ferran Ruz, durant la presentació de la seva candidatura va començar fent incidencia en que “un dels eixos principals d’aquest nou curs polític seria fomentar la cohesió dins de la secció local” i també, va destacar que “la situació de les persones joves és greu, amb el nou Ajuntament hem de prioritzar garantir els seus drets”, amb els que “ens hem d’obrir com a organització per a poder augmentar així la nostre visibilitat”. El nou portaveu va finalitzar dient que “s’acosten moments decisius per al futur dels Països Catalans i el jovent de la ciutat s’ha de comprometre amb la ciutat i amb el país”.

Situats d’esquerra a dreta els nous membres de l’Executiva Local: Pau Perea, Marta Fuentes, Ferran Ruz i Albert Galdeano. Situats d’esquerra a dreta els nous membres de l’Executiva Local: Pau Perea, Marta Fuentes, Ferran Ruz i Albert Galdeano.