< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.12
2014
Les JERC Sabadell repartim preservatius en el Dia Internacional contra la SIDA

L’objectiu és conscienciar els joves sobre l’ús del condó per unes relacions sexuals segures

 

Aquest matí, a l'hora del pati, les JERC Sabadell hem repartit condons i un fulletó amb informació sobre la SIDA i salut sexual als instituts Pau Vila i Ferran Casablanques en motiu del Dia Internacional contra la SIDA. L’objectiu d'aquesta acció és conscienciar els joves de la necessitat de l’ús del condó per evitar els contagis del SIDA i donar a conèixer informació sobre aquest virus i bones pràctiques sexuals per tal d'evitar contagis, no només de la SIDA sinó també d'altres malalties de transmissió sexual.


A casa nostra, a Catalunya, l'any 2012 es van notificar 17.141 casos nous de SIDA, dels quals la gran majoria eren homes. Al món, es van donar 2,3 milions de casos de nous seropositius l'any 2012. Aquestes dades demostren que la feina de consciencació sobre salut sexual i coneixement sobre el virus i les posteriors malalties que genera, és essencial. Per això, des de JERC Sabadell, volem conscienciar als joves de la necessitat de usar el preservatiu. Creiem que els i les joves estiguin ben informats contribuirà a reduir l'expansió, no només de la SIDA, sinó també d'altres malalties de transmissió sexual. Per un amor lliure i segur, posa't el condó!

 

Repartint preservatius i informació sobre salut sexual a l'institut Pau Vila Repartint preservatius i informació sobre salut sexual a l'institut Pau Vila