< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.12
2012
Les JERC seguem cadenes!

En una acció davant l'Ajuntament, el jovent independentista de Sabadell hem manifestat el desig de trencar amb tot allò que ens lliga a l'Estat Espanyol, com la Constitució Espanyola

Les Joventuts d'Esquerra Republicana hem protagonitzat una acció contra la constitució espanyola, que es commemora avui 6 de desembre, i hem trencat les cadenes que ens impedeixen ser lliures.
Des de les JERC Sabadell expliquem que aquesta Constitució coarta les nostres llibertats i els nostres drets i, per tant, el que volem és trencar amb Espanya i redactar la nostra propia carta magna: la Constitució Catalana, que doni resposta a les aspiracions del conjunt del poble. També recordem que la gran majoria de la població de l'Estat Espanyol, la menor de 55 anys, no ha pogut votar aquesta constitució, i que sempre ha estat tractada d'intocable, a excepció de quan PP i PSOE han cedit davant les pressions dels mercats.
Per les JERC, aquesta constitució no permet expressar la voluntat del poble català i, per això, "el jovent independentista avui, de forma simòlica però també amb el ferm compromís de lluita, la retornem a l'estat espanyol", ha afegit el portaveu nacional Gerard Gómez del Moral.
Amb aquesta acció, el jovent independentista sabadellenc reiterem que els catalans i catalanes, com a poble i com a nació, tenim dret a tenir les nostres lleis i, evidentment, la nostra constitució, la Constitució Catalana, que construeixi el nostre marc de convivència.