< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.10
2008
L'ESTELADA A LA MOLA!

El passat dissabte, les JERC Vallès Occidental vam pujar a la mola, el cim situat a la nostra comarca, per tal de dur-hi una bandera estelada gegant. Des de les JERC, sempre hem tingut clar que cal potenciar l'eix nacional i donar molta importància a la nostra història recent per tal de poder avançar cap a un millor futur, en definitiva per avançar cap a la independència.

Han estat molts els que han lluitat per aquesta llibertat. Molts s'han hagut de quedar pel camí, però els que actualment treballem des de tots els fronts i sobretot les següents generacions, són els que hauran de lluitar per mantenir viu aquest esperit de sobiranisme.

Segurament, la bandera estelada és la bandera de moltes i moltes persones. No només Catalans, sinó que també per altres pobles oprimits per un país que ocupa l'espai vital de desenvolupament del dia a dia. L'estelada és present a tot arreu, ja sigui en forma, per exemple, d'Ikurriña o altra bandera llibertària.

Pujant al sostre del Vallès Occidental, des de les JERC volem evocar a tots aquests desitjos i realitats i celebrar així que la bandera que ens ha de dur cap a la llibertat definitiva celebra cent anys d'existència!