< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.10
2014
No més apologia del nazisme, aturem l’extrema dreta a Sabadell i arreu!

Des de JERC Sabadell mostrem absolut rebuig a les actituds feixistes d’un veí de la Plaça Concòrdia

Ahir 20 d’octubre de 2014 va sortir a la llum un cas més, dels molts, d’apologia al nazisme. Es tracta d’un veí que exhibeix banderes nazis al balcó de casa seva, a la Plaça Concòrdia de Sabadell. El veí va penjar dues banderes amb l’esvàstica, una de les SS i una útlima de falangista. La polícia ja va presentar denúncia davant la negativa del veí a retirar aquests símbols del seu balcó.

Fets com aquest d'avui tenen lloc a la nostra ciutat habitualment, com per exemple, la recent aparença d’esvàstiques en els cartells amb l’estelada que vam encartellar JERC Sabadell molt recentment i els tuits realitzats per Esteban Gesa, regidor del PP a Sabadell, comparant la V de l’11 de setembre i el nazisme, demostren la constant comparació del procés sobiranista que viu Catalunya amb l'Alemanya nazi.

Des de JERC Sabadell mostrem el total rebuig a l’apologia del nazisme, creiem que aquestes accions no poden quedar impunes i que han de ser condemnades enèrgicament per la justícia. En aquest sentit, Glòria Llobet, portaveu de la secció local, manifesta que cal denunciar totes aquestes accions feixistes, es produeixin on es produeixin, i que l’autor sigui jutjat per la justícia. L’apologia del nazisme no ens espanta, només ens referma en els nostres ideals antifeixistes. Instem als grups municipals a mostrar el rebuig a aquestes accions i a l’apologia del feixisme.

En resposta a aquestes amenaces, JERC Sabadell hem desplegat una pancarta a Plaça Concòrdia  per demostrar el nostre rebuig a la mostra pública de banderes feixistes i a qualsevol tipus d’apologia al nazisme.

Militants de la secció local desplegant una pancarta a Plaça Concòrdia Militants de la secció local desplegant una pancarta a Plaça Concòrdia