< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.12
2013
 NOVA CARA, MOLTES GANES DE TREBALLAR PER UN PAÍS MILLOR.

NOVA CARA, MOLTES GANES DE TREBALLAR PER UN PAÍS MILLOR.
El passat divendres, dia 29 de novembre, les JERC Sabadell varem fem una assemblea extraordinària.
La portaveu sortint, Laia Girós, va presentar l’informe de gestió de l’executiva anterior, on es va valorar el creixement de la militància durant l’últim any i es va fer un repàs de totes les tasques que s’han dut a terme des de la secció local. En l’informe, es destacava l’augment de propostes de millora de la ciutat i la denúncia de la mala praxis política a Sabadell, malgrat es lamentava de poca visibilitat al carrer.
Tot seguit, es va presentar i escollir la candidatura de la nova executiva, que tindrà el repte de dur a terme la campanya del referèndum per la independència i lluitar per una societat sabadellenca socialment més justa. Aquesta executiva estarà formada, finalment, per:
Un cop realitzada aquesta tasca, els candidats per a les diferents secretàries es varen presentar, més tard es varen votar els diferents secretaris, i es va aprovar el següent:
-Glòria Llobet, portaveu [de la secció local.]
-Laia Girós, secretària d’organització.
-Rubèn Ramiro, secretari de coordinació Interna.
-Lluís Duran,  secretari d’associacionisme, moviments socials i finances.   
-Daniel Gabaldà, secretari d’acció i Campanyes.
-Sandra Hurtado, secretària de comunicació i 2.0.

A la cloenda de l’assemblea, el President de la secció local d’ERC, Xavi Guerrero, va animar a seguir treballant sense deixar de “tenir present els nostres orígens”, i en Juli Fernandez, alcaldable d’ERC, va defensar que els republicans tenim una altra manera de fer política, de responsabilitat, i que no creiem en la política professional. En aquest sentit, Fernandez deia: “La política no s’ha d’entendre com una manera de viure, estudieu, acabeu les carreres, tingueu una professió i desprès dediqueu-vos a la política”, però aquest mai ha de ser el vostre objectiu.“La política no s’ha d’entendre com una manera de viure, estudieu, acabeu les carreres, tingueu una professió i desprès dediqueu-vos a la política”.