< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.09
2011
Oriol Junqueras a Sabadell

Les JERC Sabadell, juntament amb la resta de sabadellencs i sabadellenques, van gaudir ahir  de la presentació del llibre Converses amb Oriol Junqueras, acompanyats i acompanyades per en Bernat Ferrer, l’autor, n’Oriol Junqueras, protagonista del llibre, l’Anna Muro, psicòloga, i en Juli Fernàndez, l’ex-alcaldable d’ERC Sabadell.

L’acte es va realitzar al Casal Pere IV, el qual va concloure amb un sopar tertúlia. En aquest els i les assistents van gaudir d’una vetllada molt agradabla, la qual va acostar Oriol Junqueras al públic; aquest al llarg del sopar, entre bromes i anècdotes, recorda que encara queda molta feina per fer: “Potser apostar per una Catalunya independent planteja riscos, però la Catalunya dependent d'ara té riscos molt més grans” deia l’eurodiputat, “Si estem cansats, descansem, però quan tornem, pensem que ningú encara haurà fet la feina que nosaltres vam deixar. Malauradament encara no som suficients com perquè la falta d’un ens sigui indiferent”.

En un petit col•loqui final Junqueras recorda moments de la seva vida política com alcalde de Sant Vicents dels Horts que utilitza per respondre  a preguntes d’assitents com, Quin era l’eix que ell prioritzava, el social o el nacional?, a la pregunta explica: “Si prioritzo l’eix nacional, a Sant Vicents dels Horts no hem volen, però jo sóc independentista. Què he de fer? Doncs quan toqui prioritzar l’eix nacional, ho farem, i quan toqui l’eix social, també ho farem, perquè hem d’aglutinar el màxim de gent possible per treballar, i els de l’eix nacional sense els de l’eix social no són res, i al contrari”.

El jovent independentista sabadellenc agraeix a ERC Sabadell, a l’editorial Viena per fer possible l’acte d’ahir i a més dóna les gràcies per assistir a en Bernat Ferrer, a n’Oriol Junqueras,  a l’Anna Muro i en Juli Fernàndez.