< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2015
Preparats per construir el nou Sabadell

Les JERC i ERC Sabadell hem presentat aquest dissabte la candidatura a les eleccions municipals de maig

Aquest dissabte 28 de Febrer, les JERC Sabadell i ERC Sabadell hem presentat la candidatura conjunta, aprovada el 23 de febrer en Assemblea, que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. En l’acte de presentació  al Casal Pere Quart, ple a vessar, es van poder presentar les 10 primeres persones de la llista, encapçalant cada u, un eix prioritari.

Laia Girós, candidata de les JERC, de número 8, encapçala l’eix de polítiques de joventut. En el seu discurs de presentació, Girós va voler remarcar la insuficiència de polítiques adreçades als joves per part d’aquest govern socialista, denunciant el futur laboral que els joves de la ciutat podien triar: treball precari o marxar a l’estranger en busca de feina de qualitat.

Per altra banda, va exposar un pla de xoc pels joves, centrat en l’educació, ocupació i emancipació Nosaltres proposem un pla de xoc: formació professional actualitzada, ocupació de qualitat i garantir el dret a l’emancipació dels joves.

L’acte va acabar amb el discurs de l’Oriol Junqueras en que posava en valor la bona feina feta en ajuntaments republicans, en especial Sant Vicenç dels Horts, que ha pogut reduir notablement l’endeutament de la vila alhora que pot seguir augmentant la qualitat i quantitat de serveis públics. La prioritat és la gent. Això no són paraules, són fets i ho demostrem cada dia amb exemples concrets va concloure.


Jornades municipalistes

Durant tot el dia, JERC vam celebrar jornades municipalistes centrades en formació per a la campanya d’aquestes properes eleccions municipals. Es van celebrar al Centre Cívic de Sant Oleguer i constaven de xerrades de formació per a equips de campanya i candidats. El matí constava de dues xerrades, planificació de campanya electoral i preparació de la campanya electoral i, pels candidats, preparació per la campanya. A la tarda, n’hi va haver dos més, sobre el funcionament d’un Ajuntament i una segona sobre la feina que s’hi pot fer.

La cloenda va ser duta a terme pel Portaveu nacional Gerard Gómez del Moral i Marc Almendro Portaveu de l’Assemblea de Càrrecs Electes.

Oriol Junqueras a la cloenda de l'acte Oriol Junqueras a la cloenda de l'acte