< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.01
2017
Renovació de l'executiva de JERC Sabadell

Les JERC Sabadell renovem la nostra executiva fixant-nos com a prioritat el referèndum d'independència

El darrer dimecres dia 18 de gener els militants vam escollir la nova executiva de les JERC Sabadell, en l'assemblea local ordinària. Els vots de la militància van decidir:

- Albert Galdeano com a secretari d'organització interna i finances
- Pau Perea com a portaveu
- Berta Galofré com a secretària de Dona i secretaria de Comunicació 
Tanmateix, va escollir-se a Pau Perea com a Conseller Nacional. 
 
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Sabadell som conscients de la importància històrica del moment en què vivim i estem disposades a arremangar les mànigues per Catalunya i el futur de les catalanes. En aquest sentit, Pau Perea afirma que "aquest és l'any del referèndum per guanyar la República Catalana, hem de deixar-nos la pell per a que es faci i per a que surti SÍ a la independència". 
De la mateixa manera, hi ha molts altres temes que han de ser tractats, i des del nivell local estem completament compromeses a tirar endavant tots els mitjans disponibles per a assolir els nostres objectius.
En aquest sentit, desenvolupar una comunitat igualitària, participativa i sostenible en el marc de la nova República catalana és la nostra prioritat. 
 
Finalment, volem remarcar el ple suport a Juli Fernàndez i el seu equip per tal que continuin liderant el canvi a Sabadell. Estem deixant enrere la ciutat corrupta i maltractada a través de canvis profunds, amb les premises de democràcia, transparència i bona gestió dels afers públics.

Nova executiva local Nova executiva local