< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.11
2012
"Un país que abandona els joves es nega el seu futur"

Marta Vilalta, candidata de les JERC, ha visitat Sabadell per denunciar la manca de polítiques dirigides al jovent

Les JERC Sabadell hem denunciat davant l'Ajuntament la manca de polítiques de joventut, molt necessàries en aquest moment degut al 55% d'atur juvenil i han criticat el model municipal que "afavoreix l'implantació d'empreses que contracten a joves de manera precària", segons ha dit la portaveu de les JERC Sabadell, Laia Girós, fent referència a Sant Pau del Riu Sec.

Marta Vilalta, candidata de les JERC al Parlament, ha denunciat l'abandonament de les polítiques de joventut per part de la Generalitat. Vilalta considera que "un país que abandona els joves es nega el seu futur. A les jerc considerem que els joves hem de ser protagonistes, no només del moment històric que se'ns presenta, sinó també de la construcció d'una República dels Països Catalans"

Per això des de les JERC volem construïr un nou país apostant pels i les joves, fent una universitat accessible per a tots, amb l'eliminació de taxes abusives i aplicant un sistema ampli de beques".

El jovent independentista volem una República Catalana lliure, reunificada, justa i sostenible.

Les JERC Sabadell amb les candidates Marta Vilalta i Laia Carbó davant de l'ajuntament Les JERC Sabadell amb les candidates Marta Vilalta i Laia Carbó davant de l'ajuntament