< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.01
2015
Volem uns horaris dignes a les biblioteques

Creiem que l’actual oferta horària a les biblioteques BIMS de Sabadell és insuficient i no està ajustada a la demanda en èpoques d’exàmens

Tenim 7 biblioteques públiques que donen servei a Sabadell (Vapor Badia, Safareigs, Nord, Sud, Ponent, Can Puiggener, La Serra)

  • En èpoques d’exàmens hi ha horaris molt limitats a totes les biblioteques. L’única biblioteca que ofereix horaris millors és la biblioteca Vapor Badia però només obre els dissabtes i diumenges d’11-20h. Les altres biblioteques que ofereixen horaris en cap de setmana són només dissabte de 10 a 14h. 
  • Can Puiggener no disposa de biblioteca amb horaris especials d’èpoques d’estudi ni els Safareigs ni La Serra, per tant hi ha tres barris sense sales d’estudi.
  • Les universitats compten al servei de biblioteca 24h, com és el cas de la UAB. Darrerament ha proliferat la prohibició d’accés si no n’ets estudiant fent que els estudiants que cursen estudis en altres centres acudeixin a les biblioteques de Sabadell que es troben col·lapsades per la demanda, com la Vapor Badia, produint situacions de cues al carrer i diversa gent col·lant-se a la cua.

Reclamem que les biblioteques de Sabadell tinguin uns horaris d’obertura al públic
dignes durant èpoques d’exàmens. Per això:
 
  • Volem que hi hagi una oferta de biblioteques obertes distribuïdes per Sabadell en èpoques d’exàmens adequada a la demanda.
  • Aquestes biblioteques han d’estar obertes amb un horari real d’estudi, no té sentit començar a estudiar a les 11 i acabar a les 20h un cap de setmana. Un bon horari seria de 9 a 24h tant els cap de setmana com dies laborables.
  • Donar suport a les biblioteques de barri per tal que puguin desenvolupar-se amb normalitat i oferir uns horaris i serveis de qualitat.
 

Volem un servei digne i de qualitat! Volem un servei digne i de qualitat!