< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.10
2006
A Sarrià plantem cara!

Malgrat l’amenaça de pluja que es pronosticava per divendres a la tarda, el temps va respectar al Jovent Independentista, que sense posar-li cap trava va poder celebrar el seu acte central al districte. A partir de les 5 de la tarda tots els infants que sortien de les escoles properes van poder gaudir d’un inflable i d’un trenet que va anar donant voltes al barri de Sarrià.

A part de les activitats per a nens, les activitats polítiques varen ser intenses, ja que acompanyats per bona música i centenars de globus d’Esquerra, les JERC Sarrià – Sant Gervasi vam repartir mig miler de“La Torre” la revista de les JERC al districte, així com díptics, Gramalles o veus del jovent.

Segons Jordi Jacas, Portaveu de les JERC Sarrià – Sant Gervasi, “l’acte ha estat un èxit. Hem pogut arribar durant tota la tarda a molts joves del districte, que després de veure les propostes de campanya s’han mostrat interessats en el projecte de les JERC”. Aquest acte, doncs, confirma la força que estan agafant les JERC al districte de Sarrià – Sant Gervasi, ja que cada cop és més la feina que es fa i més el nombre de militància que hi participa.