< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.03
2014
Botifarrada Popular per una educació pública i de qualitat

El passat mes de febrer del 2014, el TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) va decretar en una interlocutòria que si un sol alumne ho demanava, el centre determinat estaria obligat a impartir el 25% de les classes en castellà. Una vegada més, el govern del Partit Popular intenta fer recular la nostra llengua i alhora la nostra cultura, imposant un model educatiu propi d'altres temps. A part, per si fos poc, un dels centres afectats és l'Escola Pia de Sarrià. Per això, les JERC Sarrià - Sant Gervasi hem cregut que seria beneficiós explicar aquesta problemàtica tan propera a nosaltres al districte.

Per aquesta raó, us convidem doncs a assistir a la botifarrada popular que celebrarem el proper dia 29 de març a les 13.30h, on posteriorment tindrem la oportunitat de debatre la situació en la qual es troba l'educació al nostre país juntament amb els següents ponents:

  • Oriol Ibáñez - Secretari d'organització de la sectorial d'Educació de les JERC
  • Jordi Castellana - Exalumne de l'Escola Pia de Sarrià
  • Imma Fuyà - Expresidenta de la FAPAC
  • Anna Simó - Filòloga i exconsellera de Benestar i Familia; actualment és vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya
Amb tot això, esperem poder-vos-hi retrobar.
Salut i educació pública en català! 

Cartell botifarrada Cartell botifarrada