< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.03
2012
Cada dia és 8 de març

Avui és la Diada Internacional de la Dona i per aquest motiu les JERC Sarrià-Sant Gervasi diem NO al retrocés dels drets de les dones.
Una de les primeres coses que ha fet el Partit Popular al entrar a Govern ha estat retallar per activa i per passiva els drets de les dones. La Reforma Laboral que ha triat endavant l’executiu Popular afecta directament als drets de les dones que queden aniquilats ja que impossibilita la progressió de les dones al mercat laboral si volen tenir fills.

L’actual executiu format per membres del Partit Popular pretén fer una contrareforma de la llei de l’avortament promulgada durant la passada legislatura. Els arguments que es donen des del Ministeri de Justícia són demagogs i estan profundament cenyits a una moral conservadora que no contempla cap mena de drets per a les dones. El Partit Popular amb els seu discurs particularment retrògrad i més propi del segle passat que del present, pretén fer-nos creure que la manera lícita de protegir els drets sexuals de les dones és prohibint-los el dret a l’avortament. El Partit Popular pretén que ens creguem que el dret per excel·lència de la dona és el de la maternitat imposant així una moral en la que la dona sempre queda en segon pla a l’hora de decidir sobre el seu propi cos.

Per això nosaltres diem NO. No a la submissió sexual de la dona! I diem NO a la reforma laboral. Si el que es vol és protegir a les dones, donem-los les eines i les ajudes tan institucionals com socials perquè independentment de quina sigui la seva situació tinguin dret a un avortament lliure i gratuït!
  

Dona Treballadora Dona Treballadora