< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.03
2012
Calçotada per un transport públic digne

Cada vegada més l'ajuntament de Barcelona li dóna menys importància al barri de Vallvidrera de tal manera que amb el temps ha quedat totalment aïllat de la ciutat. Les JERC Sarrià-Sant Gervasi estem en total desacord amb aquestes polítiques que està fent l'ajuntament de la ciutat. En aquest context d'aïllament el transport és una de les principals mancances que té Vallvidrera de tal manera que la seva població no té cap transport públic per tornar a casa a les nits cosa que els obliga a agafar el transport privat, cosa que és més cara i òbviament, més perillosa. 

Per tot això i més, el passat dissabte 3 de Març les JERC Sarrià-Sant Gervasi vam fer una calçotada popular a la Plaça Pep Ventura de Vallvidrera per reclamar més transport públic al barri, aquesta va ser tot un èxit ja que hi va assistir gaire bé un centenar de persones. 

Durant la calçotada el Portaveu de les JERC Sarrià-Sant Gervasi Marc Laporte va declara que "som joves i ens agrada sortir a les nits, no pot ser que el barri de Vallvidrera estigui totalment aïllat de la ciutat de Barcelona". A més a més Pere Aragonès diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament del Catalunya va declarar que "a més a més dels joves que surten a les nits, tot el col·lectiu de gent que treballa a les nits també ha de poder tornar a casa amb transport públic" per altre banda, va apuntar que des d'Esquerra aquesta mateixa setmana s'entraria una instància al Parlament per tal que el Nit Bus 8 arribi fins a Vallvidrera. 

Les JERC Sarrià-Sant Gervasi ens comprometem a treballar per aconseguir que Vallvidrera tingui un transport digne i de qualitat.