< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.10
2006
Campanya del Socialisme

Un dels punts més importants del discurs de les JERC és la implantació del Socialisme. Nosaltres aquí a la secció local de Sarrià-Sant Gervasi vàrem decidir ja fa temps fer una campanya sobre aquest tema durant la tardor de 2009. I ja hi som!
Nosaltres treballarem per a la destrucció del Capitalisme; un sistema que tolera la misèria de la majoria de la població mundial perquè un nombre reduït de països visqui en relativa tranquil·litat econòmica. Un sistema que permet la mort de milers d'infants cada hora mentre les grans potències mundials gasten milions en armament que només servirà per treure més vides. Un sistema que ens ha portat la greu crisi econòmica que estem vivint, privant a encara més gent de les necessitats bàsiques per viure.
Això només és la punta del iceberg de totes les desgràcies que ens ha portat el capitalisme, i per aquestes raons lluitem per la societat del benestar absolut. El socialisme ens pot portar a una societat sense classes socials, sense pobres ni rics, on ningú mai haurà de plantejar-se en cap moment quan serà la propera vegada que podrà menjar o dormir en un llit. Una societat on els serveis mínims estiguin garantits a tothom, independentment del seu país de procedència. Una societat mundial, sense fronteres, on els els mots "repatriació" i "sense papers" siguin cosa del passat.
Aquí a Sarrià - Sant Gervasi buscarem tot això a partir d'una campanya potent, amb actes que cridin a tota la gent del barri a participar i a informar-se sobre les possibilitats del Socialisme. El primer acte serà el proper dissabte 17 d'octubre, un meeting-botifarrada amb Polo Democrático de Colombia. Altres actes pensats són un debat entre les diferents joventuts dels partits polítics i un acte en contra del consumisme a L'Illa Diagonal. A més, per a principis de novembre estem preparant una nova tirada de La Torre.
Demanem el suport de tota la militància en aquests actes, si us plau! Estem intentant construir una nova realitat, i junts, és possible!
La unió fa la força!