< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.11
2006
Collserola no és cap atracció!

Després de veure amb molta preocupació les greus agressions que està patint la serra de Collserola en els últims mesos, les JERC Sarrià – Sant Gervasi hem engegat una campanya per mostrar el nostre rebuig frontal a la degradació i la tala massiva d’arbres que està patint el cim.

Sota el lema “Collserola no és una atracció! Aturem l’especulació!” les JERC tenim plantejades un seguit d’accions de protesta per denunciar la gran degradació al que s’està sotmetent el pulmó de la nostra ciutat.

Així doncs, les JERC, adherides al manifest i a la Plataforma cívica creada per defensar els interessos del medi ambient del parc, convoquem a tota la societat a participar de la concentració de protesta que tindrà lloc el proper diumenge 19 de novembre a les 11:30 al pàrquing del mateix parc d’atraccions.

Jordi Jacas, Portaveu de les JERC Sarrià – Sant Gervasi, ha condemnat les “les accions que s’estan duent a terme al cim, que considerem que estan malmetent de forma irreversible el medi natural i fomentant l’especulació urbanística a la serra”, així doncs, ha remarcat també “la importància de que tota la societat ens mobilitzem per tal d’aconseguir aturar projectes tant destructius pel nostre entorn”.