< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.02
2007
Comença una nova etapa!

El Congrés ordinari de la nostra Secció Local, celebrat el 22 de febrer, va servir per veure la força creixent de la nostra organització que cada any guanya militants,  com es va dir a la reunió, que inverteixen els millors anys de la seva vida en el futur del nostre país i en el dels nostres ideals. Aquesta força fa consolidar la nostra assemblea i el nostre projecte de futur.

L’executiva entrant, el Portaveu (Jordi Jacas) i el Conseller Nacional (Gerard Gómez del Moral) de la nostra secció local van ser votats per unanimitat, com a gest de confiança per que liderin els nostres ideals i les reivindicacions socials i nacionals que reclamem. Aquests van recordar a la militància que el nostre partit es assembleari i per tant tots els militants tenen la mateixa veu en les decisions i actes de les JERC de Sarrià - Sant Gervasi, donant importància a l’opinió de tots els militants.

L’acte també va servir per fer la inauguració oficial del nou casal situat a Pl. Lesseps número 33 baixos 6 (al costat de la sortida del metro), que servirà per tenir una millor cobertura al barri i fer de punt de trobada i reunió del jovent independentista dels barris de Sarrià, Sant Gervasi i Vallvidrera.