< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.10
2012
Comunicat de les JERC Sarrià sobre el que va passar per Festes de Sarrià

Els barris, per definició, són espais de convivència, però per mantenir-la i millorar-la és necessari el compromís, la confiança i el treball del veïnat, les entitats i l’Ajuntament; la festa major és la màxima expressió de la capacitat de conviure i del civisme d’un barri.

ERC i les JERC de Sarrià-Sant Gervasi considerem molt valuosa la tasca d'organització feta des de la Comissió de Festes de Sarrià (que va demanar, explícitament, a l'Ajuntament, Mossos i a la Guàrdia Urbana que no volien que es repetissin imatges de menors bevent a les escales de Plaça Sarrià). Després que això passés, divendres 5 i dissabte 6 a la nit, el regidor va decidir desallotjar el concert, prenent mesures sobtades i dràstiques, i sense consultar-ho amb la Comissió de Festes.

Des de les JERC demanem al Regidor que aprofundeixi a prevenir el consum d'alcohol en menors, i que trobi una via d'entesa amb una Comissió que es posa al servei de la ciutadania per tal que la Festa Major sigui el que ha de ser: el punt de trobada cívic i festiu de veïns i veïnes.

Visca la Festa Major! 

Escut de Sarrià Escut de Sarrià